-$-Nick-ul La Cs-$- zeul
-$-Numele Real-$- george
-$-Numele Adminului Care Va Dat Ban-$- ramidinho_4ever
-$-Motivul Pentru Care Ati Luat Ban-$- presupuse coduri
Aceasta nu este o cerere unban. Ramidinho.... nici nu ma obosesc sa iti raspund la injuraturile care mi le-ai dat pe mesenger.
La prima poza care mi-ai facut-o m-am oprit , mi-am dat KILL si m-am trecut spectator. Am intrat pe mesenger sa-ti dau pozele. Nu a durat mai mult de 15 sec. Ti-am dat 2 poze cu toate ca tu pretinzi ca ai facut 4. ( doua cate doua). Nu stiu ce add-on aveti voi pentru amx_ss dar se pare ca nu merge perfect sau nu stiti cum sa-l folositi. Pozele care le-ai primit sunt foarte edificatoare. Se vede clar ca sunt curat. Poti sa cauti in logurile SRV sa vezi cate poze s-au facut real la mine in calculator, asta daca stii sau ai acces la logurile de SRV. Si nu cred ca de wall ma banuiai tu. Pentru AIM nu se fac ss. Pentru wall imi faci un DEMO, puteti instala addon-ul cu ESP pentru admini sau un blind scurt. Ce oare puteam sa ascund in presupusele 2 poze care lipsesc. Se vedea clar ca sunt jucatori care trag in alti jucatori in spatele zidurilor, jucatori care nu apar in WALL-ul meu. Sau poate asa faceti voi . Se fac 2 poze si se cer 4 . ????????
Fara sa va jignesc SRV dar adminatul de la voi nu este f bun. Eu nu cer UNBAN . Doar va cer sa fiti mai atenti cum decideti CODURILE??? , s-ar putea sa va banati intre voi . In rest spor la treaba. Si poate data viitoare ceva mai mult respect si fara carne in gura.
Multumesc pentru atentie
p.s. La ce m-ai pus sa fac cerere UNBAN daca tu esti owner si toata lumea face cum vrei tu.
Numai bine