| ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ | |
|
+6xdarkyx PeNNy *rKs* Ic3_Boy^ ALExXx Makedonu 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Makedonu Admin
| Subiect: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Dum Feb 15 2009, 02:10 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Makedonu in Dum Mar 22 2009, 04:46, editata de 1 ori | |
|
| |
ALExXx
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Dum Feb 15 2009, 14:34 | |
| As dori ADMIN pentru numarul de persoane aduse!
Nick cs:ALExXx Nume real:ALEX Adresa mail:alexxx_sexyboy007@yahoo.com Joc cs de 2 ani aproape si am mai avut admin pe cateva servere Imi dati si mie c admin se poate. | |
|
| |
Ic3_Boy^
| Subiect: cerere unban Ic3_BoY^ Dum Feb 15 2009, 21:44 | |
| Nick cs:Ic3_Boy^
Nume real:Gaby
Adresa mail:thebest_gabitzu@yahoo.com
As dori si eu sa mi se scoate banul,deoarece ramidinho credea k sunt codat da NU sunt....... :)si am experienta in cs....joc de 5 ani:)...MsS | |
|
| |
*rKs*
| Subiect: Cerere Admin Lun Feb 23 2009, 02:06 | |
| | |
|
| |
PeNNy Admin
| Subiect: -$-Cere Admin-$- Joi Feb 26 2009, 13:49 | |
| | |
|
| |
xdarkyx
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Vin Iun 26 2009, 12:33 | |
| nick:LucKy nume:Alberto e-mail:alb3r7o_yo_babyboy@yahoo.com experientza ca admin:app 12 admine date intr-un an de jukt cs experientza cs:joc de un an dar ai vazt k stiu kte ceva motiv:stiu sa comunic foarte bine cu alti playeri..si sa-i fac sa se simta bine..aduc multi oameni pe srv si nu abuz de functia de admin ala de mai jos de moderator..ti-am zis park | |
|
| |
DaNIeL
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Vin Iun 26 2009, 16:22 | |
| Faceti cerere unde trebuie si dupa model, si pe unii nu prea i-am vazut pe server. | |
|
| |
SnAiLy
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Sam Iun 27 2009, 19:37 | |
| doamne cum sa fie cereri de admini intr-un singur topic | |
|
| |
DaNIeL
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Dum Iun 28 2009, 12:45 | |
| | |
|
| |
SnAiLy
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Dum Iun 28 2009, 21:19 | |
| | |
|
| |
xdarkyx
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Lun Iun 29 2009, 23:39 | |
| sunt LucKy
app toti adminii ma stiu k joc bine i mi s-au facut poze de 3 ori pe serverul acesta dar toti au zis k n-am cod...dar butu de Venom mi-a dat ban fara nici macar sa-mi faca poze si fara motiv...doar k are ciuda pe mine k mi-am batut joc de el de vreo 2 ori... si k sa-mi mai bat ink odata joc de el invarteam tinta si ii ziceam sa se bage spec...sa vada ce aim am:)) dar dobitocu a loatu in serios chiar dak miscarea tintei era exagerata si de-abia face un frag la 2 runde el mi-a dat ban...acu am vb cu el pe mess si mi-a zis asa: r3spek7-=-the-=-Sh00t3r Bo$$: si ce dak nu ti-am facut poza...ti se misca tinta..si ai dat un headde la distantza..e de ajun zic yo:P | |
|
| |
xdarkyx
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Lun Iun 29 2009, 23:47 | |
| | |
|
| |
-SoFt-
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Mar Iun 30 2009, 00:57 | |
| eu te-am dat banu 1.nare voie sa ti sa miste tinta asa 2.m-am uitat pe tn si in timp ce se misca culmea faceai si fraguri 3.apasai si nustu ce tasat Delete park ...si nus ce mai comentai u pe acolo 4.era harta cs_assault eram pe burlan pe la jumat si mai loat...naveai de unde sa sti k sunt acolo 5.nu trebuia sa postezi aici ci la reclamati !!! 6.dp mn banu ramne da nu eu decid ...il las pe rami | |
|
| |
PeNNy Admin
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Mar Iun 30 2009, 08:07 | |
| -SoFt- e corect dar de ce nu ai postat la lista cu banuri? | |
|
| |
SnAiLy
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Mar Iun 30 2009, 09:47 | |
| bha gata eu inchid topicu asta nu se mai poate zici e SPAM ZONE | |
|
| |
xdarkyx
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Mar Iun 30 2009, 09:57 | |
| | |
|
| |
soran
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Mar Iun 30 2009, 10:03 | |
| trb ca ADminul M4A1 sa fie dat afara ....cam sufera de el le da kick la aia care joak prost se da mare si mie mi a dat ban si de abea am intrat pe sv | |
|
| |
soran
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Mar Iun 30 2009, 10:04 | |
| As Dori Admin Moderator Nume : kN0x- Experienta Admin : 3 Ani Experienta Cs : 6 Ani | |
|
| |
xdarkyx
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Mar Iun 30 2009, 10:09 | |
| 1. Miscam tinta asa k sa imi bat jok de venom 2. voi v-ati uitat la mine doar in ultimele 4 runde jukte...in 3 runde n-am facut nimik iar in ultima de-abia l-am omorat pe unu cu juma de inkrkator si eram la 3 m de el...nu-i asa?? iar la al 2-lea l-am omorat de-abia dupa a 2-a rafala de gloantze(dupa 6 gloantze trase cu ak47) 3. comentam la venom k facea pe mess mishto de mine si sa dadea mare scula . apasam delete doar k sa-l bag la spec si sa se uite pe mine...in plus apasam incontinuu...deci codu se poate dezactiva din asta cred 4. toata echipa tero tragea in burlan iar eu am sarit si ti-am vazut capu.....de-abia dupa 2 incarcatoare trase te-am luat...dak aveam wall te luam din 3-4 gloantze maxim 5. scz da habar nu am unde-s alea:)) 6. rami crezi k as risca sa-mi pierd sansa de a fi admin pe server avand cod cand sunt 2 admini pe server??? P.S. Daca nu mi-ar place serveru asa de mult as mai fi postat atata aici??? | |
|
| |
xdarkyx
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Mar Iun 30 2009, 14:42 | |
| Hai mah baietzi socateti banu k vreau sa joc si eu pe server si sa vb ceva cu silk 2d Imi racesc gura degeaba aici?ce dreaq nu puteti intelege k n-am cod...i-am si zis lu soft inainte de ban dak are team viewer sa se uite la mn in calc sa caute peste tot daka am vreun cod. Daca chiar sunteti asha convinsi k am cod scotetimi banu maacar asha..sa mai joc pe server k n-am ce face aksa:( hai mah pls!!~~!!~!~~!~!!~!~!~!~~!!~ | |
|
| |
PeNNy Admin
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Mar Iun 30 2009, 14:51 | |
| xdarkyx deci sa zicem k pe sv meu ai fost curat dar in timpul meciului aveai un cod cat p*** | |
|
| |
xdarkyx
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Mar Iun 30 2009, 15:03 | |
| care meci? si app is lucky..nu te face k nu mai ma sti:(( | |
|
| |
PeNNy Admin
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ Mar Iun 30 2009, 15:35 | |
| am crezut ca esti altu ... tie iti dau unban imediat .... doar da ip-u pe mess | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ | |
| |
|
| |
| ~`Cereri Admin/Slot/UnBan`~ | |
|